CellRESET

CellRESET / Kehokuuri on elämänlaatua tukeva hyvinvointiohjelma, jonka tarkoitus on puhdistaa kehoa ja palauttaa kehon luonnollinen tasapaino. CellRESET on puhdistusohjelma, joka tähtää verensokerin tasapainottamiseen, käynnistää ja aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa, hillitsee kehon hiljaista tulehdusta ja ennen kaikkea energisoi kehoa. 

  • 28 päivää + 2 kk kestävä helppo ja yksinkertainen ruokavalio kansainvälisen terveyskonseptin mukaisesti (CellRESET).
  • Ulkoisen muutoksen näet peilistä – sisäiset terveydelliset muutokset tunnet kehossasi.
  • Tämä on ohjelma, jolla saat tuloksia ja opit puhtaan ruuan merkityksen terveydellesi.

28 päivän ajan syöt neljä kertaa päivässä itsevalmistettua ruokaa – kalaa, kanaa, lihaa, munia, kasviksista, siemeniä sekä jogurttia. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima ja se on turvallinen toteuttaa. Tuloksia alat huomata jo muutamissa päivissä!

Et ole paikkakuntaan sidottu, valmennukseen voi osallistua mistäpäin Suomea tahansa! Aloittaa voit milloin vain, oman aikataulusi mukaisesti!

Miksi CellReset?

  • CellRESET tasapainottaa verensokereita
  • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
  • CellRESET avulla pudotat painoasi tehokkaasti
  • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
  • CellRESET rauhoittaa suolistoa
  • CellRESET puhdistaa kehoa
  • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Kehon hälytystila

Ennen sairastumistaan keho lähettää usein jo pitkään hälytysmerkkejä: 
Väsymys, haluttomuus, yleinen huono olo, päänsärky, unettomuus, suolisto-ongelmat, ylipaino, epämääräisiä kipuja… Helposti sivuutamme nämä kehon hälytysmerkit ja kuittaamme ne särkylääkkeillä, antibiooteilla, juomme väsymykseen kahvia tai energiajuomia ja ajattelemme oireiden kuuluvan ikään tai elämään yleensä. Omaan oloon tottuu, ja tyydymme siihen mitä on.

Ravinnon voima on valtaisa – Syömämme ruoka joko ruokkii huonoa oloa, tulehduksia, heikentää immuunipuolustusta, vanhentaa kehoa ennen aikaisesti, jopa sairastuttaa. Tai se korjaa, rakentaa ja parantaa kehoasi. Sinä päätät! 

1. Puhdistusvaihe:

Puhdistusvaihe on 28 päivää, mutta positiiviset vaikutukset huomaat jo 5-10 päivän jälkeen. Painonpudotus, lisääntynyt energia ja parempi uni tulevat nopeasti ohjelman aloituksen jälkeen. CellRESET-ohjelman ohjeita on tässä vaiheessa noudatettava mahdollisimman tarkasti, jotta keho voi tasapainottua. 

2. Optimointivaihe:

Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa seuraavat 2-3 kuukautta vähähiilihydraattista, puhdasta ja prosessoimatonta ruokavaliota, jonka aikana sinulla kuitenkin on selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

3. Elämäntapavaihe:

28 päivän puhdistusvaiheen ja optimointivaiheen jälkeen sinulle on tullutkin jo tapa syödä hyvää ja puhdasta ruokaa. Voit tehdä uudestaan 28 päivän puhdistusvaiheen milloin tahansa. Erityisesti sitä suositellaan, jos sinulla on vielä painonpudotustarvetta. Muutoin suositus on tehdä 28 päivän vaihe kerran vuodessa.

Kiinnostuitko?

CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, joka aktivoi hidastuneen aineenvaihdunnan ja puhdistaa kehoa – keho tuottaa taas energiaa eli väsymys kaikkoaa ja kehosi omilla paranemisprosesseilla on mahdollisuus lähteä käyntiin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: