Lämpimästi tervetuloa NUTRIVIVA-blogiin!

Haave omasta yrityksestä, nettisivuista ja blogista on ollut mielessä jo useamman vuoden ja tänään 12. maaliskuuta 2021 se toteutui! Miten tähän on tultu ja miksi aloitin juuri nyt?

Kuten esittelyssäni kerroinkin, olen tehnyt pitkän uran lentoemäntänä Finnairilla. Kuitenkin Korona-pandemian vuoksi, lähes koko lentävä henkilökunta on ollut pitkäaikaisesti lomautettuna ja lentotöitä ei ole ollut tarjolla lähes vuoteen kuin pienelle osalle. On siis ollut aikaa suunnitella uusia kuvioita elämässä ja tehdä unelmista totta.

Hyvinvointi ja terveellinen elämä on aina ollut minulle tärkeää, mutta viimeiset viisi vuotta se on ollut intohimoni ja olen löytänyt oman polkuni hyvinvoinnin saralla. Sain ravintoterapeutin opintoni valmiiksi viime syksynä ja seuraava askel itselleni oli lähteä yrittäjäksi ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Tästä olen todella fiiliiksissä!

Ravintoterapeuttina minulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja erityisesti heidän ravitsemukseen. Se millaista polttoainetta tankkaamme ruuan muodossa itseemme päivittäin, vaikuttaa suuresti mm. energiatasoomme, palautumiseemme ja vastustuskykyymme. Haluan auttaa ihmisiä paitsi vastaanotollani, mutta myös näiden nettisivujeni avulla. Haluan auttaa tuomalla iloa ja inspiraatiota reseptien muodossa, jakamalla tietoa ja palasia elämästäni ja vastaamalla ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin parhaani mukaan.

Toivottavasti inspiroin myös sinua!

NUTRIVIVA-nimi yritykselleni syntyi ajatuksesta, jossa elämänlaatu nostetaan jalustalle ja suunnan näyttäjäksi jokaisena päivänä. NUTRIVIVA nimi tulee mm. englannin, espanjan ja italian kielen sanoista. Vapaasti käännettynä se tarkoittaa RAVITA ja ELÄÄ. Itselleni se tarkoittaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, jossa ravinto on pääroolissa. Ravinto, joka tuo meille lisää energiaa ja elinvoimaa.

On eri asia elää, kun vain olla elossa. Eletään tänään, juuri nyt, eikä vasta huomenna, lomilla tai eläkkeellä. Tehdään päivittäin asioita, joita rakastetaan ja ravitaan kehoamme niin, että voimme olla energisin ja elinvoimaisin versio itsestämme joka päivä!

Tervetuloa mukaan NUTRIVIVAN maailmaan!

Teija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: