Olen nyt reilun viikon syönyt joka aamu tuorepuuroa, josta olen innoissani. Normaalisti aamuni on alkanut todella monta vuotta jo Fitlinen probioottisella jugurtilla joten vaihtelu on tosi tervetullutta. Tavallista kaurapuuroa syön tosi harvoin, vaikka hyvää on sekin, erityisesti voisilmällä.

Mutta tuorepuuro on nimensä mukaisesti tuoretta, eli sitä ei kypsennetä lainkaan. Kaurahiutaleiden ja muiden ainesten annetaan tekeytyä jääkaapissa mielellään yön yli tai ainakin kolme tuntia. Voit maustaa puuron omien mieltymystesi mukaan, siemenillä, pähkinöillä, leseillä, marjoilla, hedelmillä, kookoslastuilla, siemen- tai pähkinätahnoilla, jne. Nälkä pysyy loitolla pitkään, koska tuorepuuro sisältää paljon proteiinia. Laita kaikki ainekset kannelliseen lasipurkkiin, sekoita ja laita jääkaappiin yön yli. Aamulla puuro on valmis ja voit nauttia sen mieleisten lisukkeiden kanssa. Nam!

Teija

Puolukka tuorepuuro
2 annosta

1,5 dl gluteenittomia luomu kaurahiutaleita
1 dl natural jugurttia (itse lisään jugurtin valmiiseen puuroon)
2dl mantelimaitoa
1 rkl chiansiemeniä
1 rkl pellavansiemeniä
1 rkl auringonkukansiemeniä
2 rkl kookoslastuja
1 rkl pecanpähkinöitöä
1 rkl cashewpähkinöitä
1 – 2 dl kotimaisia pakastepuolukoita
(Vaahterasiirappia makeuttajaksi tarvittaessa)

Sekoita ensin kuiva-aineet, lisää sitten nesteet ja viimeisenä marjat. Lisää nestettä tarvittaessa. Laita kannelliseen lasipurkkiin ja jääkaappiin yön yli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s